Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати

Соски - ерогенна зона, про яку не варто забувати

Інтимна стимуляція не обмежується лише пестощами безпосередньо статевих органів, адже на людському тілі є багато ерогенних зон, про які не варто забувати під час прелюдії та сексу. Однією з таких зон виступають груди, а саме соски.

Соски – це одна з найчутливіших ділянок на тілі жінки, яка здатна вкласти свій цінний внесок у процес насолоди. У сосках криється чимало нервових закінчень, які реагують на будь-який дотик та взаємодію з ними. А тому, стимуляція жіночих сосків – це особливе мистецтво, яке потребує навичок та практики, адже таку чутливу зону треба вміти пестити правильно. При неправильно обраній техніці, інтенсивності, сили і навіть дня менструального циклу жінки процес стимуляції грудей може приносити не задоволення, а навпаки, дискомфорт або навіть болісні відчуття. А тому для того, щоб все пройшло правильно і приємно, необхідна практика і знання тіла свого партнера. Ось тоді стимуляція сосків і стане збуджуючим розігрівом перед сексом та пристрасною практикою для гарячої прелюдії.

Що потрібно знати перед стимуляцією сосків?

Стимуляція сосків – це практика непроникаючого сексу, в якій один партнер пестить соски іншого партнера. Підходить така практика для людей будь-якої статі та віку. Вид пестощів може бути обраний виходячи з вподобань та смаків партнерів, оскільки Вам відкривається широкий спектр взаємодій із чутливою зоною. Ви можете як пестити соски руками та пальцями, так і ротом з язиком, облизуючи, посмоктуючи і навіть покусуючи партнера. Але перед тим, як приступати до таких інтимних пестощів, варто дізнатися у партнера таке.

Соски - ерогенна зона, про яку не варто забувати

  • Чи подобаються пестощі сосків/грудей Вашому партнеру? Багатьом жінкам приємні ласки грудей і вони можуть отримувати задоволення від чуттєвої стимуляції сосків, але є й відсоток жінок, яким такий вид пестощів не підходить з тих чи інших причин. Для цієї категорії людей навіть найменший контакт із сосками може бути неприємним або навіть болісним, а деякі можуть навіть не відносити соски до своєї ерогенної зони і тоді всі старання будуть дарма. Тому, щоб стимуляція сосків для партнерки була напевно приємною, а для партнера не марною тратою часу і сил - слід дізнатися заздалегідь, чи є соски ерогенною зоною для людини і чи подобаються їй подібні ласки.
  • Відчувати партнера та стежити за його реакціями. Якщо заздалегідь дізнатися про чутливість сосків не випало можливості або прелюдія настільки захопила Вас зненацька, що не було часу на розпитування про вподобання, тоді варто стежити за реакцією партнерки і дотримуватися її тактильних вказівок. Якщо, пестячи груди і соски, Ви помітили, що партнер став менш розслабленим, мова його тіла стала подавати сигнали (відштовхування, стислість, напруга тощо), що йому такий розвиток подій не до душі, а партнер почав натякати про припинення, то необхідно відразу ж уточнити, чи варто продовжувати і як краще або ж направити свою енергію на іншу ерогенну зону. Так Ви дізнаєтеся про причини дискомфорту і зможете уникнути їх повторення або одночасно в процесі інтиму виправити свої недоліки.
  • Як можна пестити соски, а на що у партнера табу? Одні можуть насолоджуватися ніжною та трепетною стимуляцією язиком, а інші отримувати задоволення тільки від жорсткого контакту рота із сосками та з інтенсивними покусуваннями, що для когось може бути конкретним табу. Хтось любить, коли партнер ласкаво гладить груди, ледве торкаючись сосків, а хтось віддає перевагу грубій силі з прокручуванням сосків навколо пальця. Ось про такі вподобання непогано було б знати наперед.
  • Враховуйте день менструального циклу партнерки. У деяких жінок чутливість грудей залежить від дня менструального циклу. Чим ближче до дати менструації, тим чутливішими стають груди і соски. Це може вплинути як позитивно, так і негативно. З позитивного - соски чутливі навіть до найлегших дотиків, а тому їх можна трепетно пестити без інтенсивної дії (хоча тут вже кому як подобається). З негативного - соски можуть бути настільки чутливими, що будь-який контакт із ним завдає дискомфорту і навіть болю. Тому, якщо Ви вже знаєте про особливості організму Вашої коханої людини та приблизно знаєте цикл, то проблем із цим не виникне. Якщо ж Ви не знаєте такої інформації, то варто уточнити про чутливість і яка саме стимуляція буде максимально комфортною для партнерки.

Якою може бути стимуляція сосків?

Мануальна стимуляція

Пестити груди/соски можна за допомогою рук і пальців, вправно масажуючи і торкаючись найчутливіших ділянок. Руками Ви можете:

  • стискати груди (але контролюйте силу, з якою це робите, щоб партнеру не було боляче);
  • круговими рухами гладити груди за її контурами;
  • чуттєво проводити пальцями навколо сосків, масажувати ареоли;
  • кінчиками пальців злегка натискати на соски, погладжуючи їх круговими рухами;
  • стискати соски між пальцями, щипати або скручувати їх;
  • регулювати інтенсивність ласк, силу стиснення та темп.

Соски - ерогенна зона, про яку не варто забуватиОральна стимуляція

Для більш чуттєвої стимуляції можна використовувати рот і язик. Ртом/язиком Ви можете:

  • дражнити язиком сосок або облизувати груди повністю;
  • водити язиком навколо соска;
  • охоплювати (легенько або сильно в залежності від вподобань) губами всю область соска, пестячи його всередині язиком;
  • приємно посмоктувати сосок;
  • ніжно покусувати (якщо партнеру це приємно і він не проти).

Стимуляція температурними іграми

  • Пограйте з соском язиком, після чого подуйте на цю ділянку для посилення відчуттів.
  • Перед оральними пестощами випийте гарячий або холодний напій, після чого торкніться губами або язиком до сосків.
  • Використовуйте лід у своїх секс-іграх. Доторкніться шматочком льоду до соска і пестіть ним круговими рухами.
  • Користуйтеся спеціальними збуджуючими засобами із зігріваючим ефектом.

Стимуляція сосків секс іграшками

  • Затискачі для сосків. Якщо Ви віддаєте перевагу ласкам із стиском сосків і приємним болем від тиску, то варто поекспериментувати із затискачами для сосків. Ступінь стиснення кожної прищіпки можна завжди відрегулювати під індивідуальні уподобання.
  • Вакуумні стимулятори для сосків. Для того, щоб соски набрякли і стали більш чутливими до дотиків і пестощів, можна спробувати вакуумні стимулятори. Вони працюють за принципом створення внутрішнього вакууму та приємного тиску без безпосереднього стиснення соска. Силу внутрішнього тиску можна також регулювати самостійно. Існують і вакуумні помпи для грудей.
  • Вібратори. Для посилення відчуттів чудово підійдуть і маленькі вібратори, які без зайвих рухів зможуть чуттєво стимулювати соски потоками вібрації. Інтенсивність вібрації та впливу на соски можна регулювати та підбирати для себе оптимальний варіант. Для такої стимуляції ідеально підходять компактні мультишвидкісні або одношвидкісні віброкулі.

Стимуляція сосків – чудовий спосіб отримати ще більше задоволення під час сексу. А тому, не ігноруйте цю ерогенну зону і пробуйте щось новеньке.

Відгуки

Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка