Рабінг - мистецтво еротичного тертя

РабінгІнтимна близькість із партнером не завжди означає секс у класичному його розумінні, а сексуальне задоволення – не завжди досягається за допомогою проникнення. Саме рабінг – це і є той нестандартний вид насолоди, який виступає непроникною сексуальною практикою, що базується лише на стимуляції за допомогою тертя. Тому, якщо Ви зацікавлені в еротичній практиці без пенетрації і навіть без роздягання, варто придивитися і поекспериментувати з рабінгом.

Рабінг – що це?

Рабінг – це непроникна сексуальна практика, задоволення під час якої досягається за допомогою тертя геніталіями о частини тіла партнера. Підходить такий вид інтимної стимуляції як для жінок, так і для чоловіків, адже труться партнери одне об одного, в основному, клітором та пенісом із чутливою голівкою. Оскільки саме в цих частинах тіла зібрано величезну кількість нервових закінчень, то задоволення від такого пікантного контакту не змусить себе довго чекати.

Чому варто спробувати такий вид інтимної близькості?

Рабінг не має жодних прописаних правил, форматів чи обмежень. Ви можете тертися об будь-яку частину тіла, будь то стегно, нога, пеніс, клітор, живіт і навіть обличчя. Найкрутіше в цьому процесі те, що Ви самі можете регулювати всі дії, ритм, швидкість, інтенсивність та зміну поз, місць тощо. Все тільки у Ваших руках та у Вашій фантазії, яка може підкинути Вам купу ідей та поз для такої трепетної контактної насолоди.

Це також і відмінний спосіб дізнатися ближче своє тіло та тіло партнера, розкрити нові ерогенні зони та способи доставлення задоволення, зосередиться на відчуттях, а також надалі підвищити якість сексу, впроваджуючи в класичний інтим елементи рабінгу. Іноді рабінг не просто приносить задоволення в процесі, а й закінчується тим, що це чарівне тертя ерогенної “лампи” здатне випустити джина під назвою оргазм. Так, саме за допомогою тертя геніталіями можна досягти і піку насолоди. Це дуже зручно, якщо у Вас немає можливості зайнятися сексом з партнером у моменті, є якісь стримуючі фактори для сексу з пенетрацією або у Вас просто немає “проникаючого” настрою, але є бажання “побешкетувати”.

Рабінг розв'язує руки і дозволяє Вам експериментувати та відкривати для себе інтимну близькість з різних боків. Він може стати чудовим розігрівом перед сексом, а може бути основним форматом для інтимної близькості.

Які види рабінгу існують?

  • Рабінг з партнером. Це вже описана вище практика без проникнення, коли задоволення досягається тертям геніталій об частини тіла партнера.
  • Рабінг без партнера. Іноді стимуляція тертям може відбуватися без участі партнера, тому для досягнення задоволення використовують різні предмети: подушку, м'які іграшки, спинки і підлокітники крісел чи диванів тощо.
  • Драй-гампінг. Це відгалуження рабінгу, яке відрізняється від класичного ”голого” тертя геніталіями тим, що відбувається в одязі. Ця практика передбачає тертя не знімаючи одягу та без прямих генітальних контактів. Таке тертя може відбуватися як мінімум у білизні, а як максимум – хоч у шубі, заправленій у колготи, аби Вам було комфортно та приємно.
  • Фротинг (Frotting). Практика інтимного тертя для чоловіків у гомосексуальних парах. Під час фротингу чоловіки труться одне об одного своїми геніталіями до досягнення оргазму.
  • Трибінг (Tribbing). Практика інтимного тертя для жінок в лесбійських парах. У процесі трибінгу жінки труться об статеві органи одне одної або відбувається тертя вульвою об будь-які ділянки тіла партнерки.

РабінгЯк урізноманітнити рабінг?

Урізноманітнити процес інтимного тертя та посилити відчуття під час контакту можна за допомогою секс іграшок. Оскільки рабінг - це стимуляція без проникнення, то для додаткового ефекту відмінно підійдуть вібратори для стимуляції зовнішніх ерогенних зон.

  • Ідеальними стануть кліторальні вібратори, які надають приємний додатковий вплив на клітор під час тертя та сприятимуть якнайшвидшому отриманню оргазму.
  • Крутим девайсом як для класичного рабінгу, так і для драй-гампінгу стануть вібротрусики, які не лише звільнять руки, а й одночасно стимулюватимуть і жіночу ерогенну зону, і чоловічу.
  • Про секс іграшки для чоловіків ми також не забули, адже для чуттєвого рабінгу підійдуть ерекційні кільця з вібрацією (віброкільця). Саме вони стимулюватимуть як статевий член чоловіка, так і клітор партнерки, а також сприятимуть більш тривалому та чуттєвому процесу інтимного тертя.
  • Ну а для тих, хто все ж таки бажає отримати задоволення і від чуттєвого тертя, і від проникнення одночасно, то можемо порадити розглянути анальні пробки. Даруючи приємний тиск на анальні стінки та внутрішні ерогенні зони, вони посилюватимуть ефект і відчуття від зовнішньої стимуляції геніталіями, тим самим наближаючи яскравий і незабутній оргазм.
  • Є варіант і для тих, хто хоче насолодитися класичним рабінгом із тертям геніталіями одне об одного, але не перебуває у стосунках або не має статевого партнера для здійснення своїх бажань. Вирішенням цієї ситуації виступають реалістичні секс іграшки, які можуть допомогти інсценувати правдоподібний інтимний процес тертя як на вигляд, так і на дотик. Так, залежно від того, якої статі Вам потрібен партнер для отримання максимального задоволення від рабінгу, Ви можете вибрати як реалістичні фалоімітатори або вібратори, так і штучні вагіни або анус-мастурбатори. Головне, для приємніших відчуттів і легкого ковзання варто використовувати зволожуючий лубрикант.

Вдосконаліть силу тертя і вона вдосконалить Ваш секс!

Відгуки

Рабінг - мистецтво еротичного тертя (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Рабінг - мистецтво еротичного тертя, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка