Як правильно зберігати захисні засоби?

Думаємо, ні для кого не секрет, що латексні захисні вироби є одним з найнадійніших способів запобігання небажаній вагітності та поширенню захворювань, які передаються статевим шляхом. Проте, для того, щоб вони могли гарантувати Вам надійний захист, потрібно дотримуватись певних правил зберігання. Тож сьогодні ми з вами будемо розбиратись у нюансах зберігання захисних виробів та з’ясуємо, які місця підходять для них, а яких краще уникати. 

Умови зберігання захисних виробів

Як і у будь-яких інших засобів для здоров’я, у захисних виробів з латексу також є термін придатності. Залежно від бренду цей термін може складати від 3 до 5 років. Проте цей термін може значно скоротитись, якщо не дотримуватись всіх умов зберігання виробу. Як ми всі знаємо, латекс — це дуже ніжний матеріал, який легко зіпсувати. Тож варто переконатись, що він зберігається правильно, щоб захисний виріб не підвів Вас у найінтимніший момент.

Більшість захисних засобів варто зберігати при температурі від 0 до +25 градусів за Цельсієм. Також варто переконатись, що виріб не піддається механічному впливу — тертю, згинанню тощо. Це може пошкодити індивідуальну упаковку або сам засіб. Тож не варто ризикувати та випробовувати свою вдачу! 

 

Скажімо “ні” кишеням та гаманцям! 

Багато чоловіків вважають, що ідеальним місцем для зберігання засобу захисту буде кишеня або гаманець. Мовляв, таким чином виріб завжди буде під рукою. Проте обидва ці варіанти є не найкращим місцем для зберігання захисних виробів. Як у гаманці, так і у кишені виріб піддається тертю, що негативно впливає на міцність стінок матеріалу. Також це може спровокувати появу мікротріщин на матеріалі, завдяки чому він може легко розірватись в процесі статевого акту. 

Проблема полягає в тому, що мікротріщини неможливо помітити неозброєним оком, навіть якщо дуже вдивлятись. Але подумайте, чи готові ви ризикувати своєю безпекою та безпекою своєї половинки? 

Ваше авто — не місце для зберігання захисних виробів! 

Інколи чоловіки обирають місцем для зберігання захисних виробів бардачок авто. Може здатись, що це чудове місце, адже таким чином вони точно не трапляться на очі іншим членам родини. Але варто враховувати, що автомобіль може як нагріватись, так і охолоджуватись. Особливо у тому випадку, якщо стоїть на вулиці, а не в гаражі чи на закритому паркінгу. Тож влітку температура може бути значно вище, ніж припустимо. А взимку, коли температура сягає екстремально низьких позначок, ніжний матеріал також змушений буде пройти неабияке випробування міцності. Авжеж, це стосується лише зберігання захисних засобів. Перевозити такі дрібнички в салоні авто, звісно, можна, це не вплине на їх надійність. 

Можливо, знайдеться куточок у ванній кімнаті? 

Знайти місце в шафці чи шухляді ванної кімнати — це, звісно ж, не проблема. Проте варто пам’ятати, що умови там не ідеальні. По-перше — у ванній кімнаті може бути досить спекотно, особливо у тому випадку, якщо Ви полюбляєте приймати довгі гарячі ванни. По-друге — у ванній кімнаті висока вологість, що також не дуже добре впливає на захисні вироби з латексу. Відомі навіть випадки, коли всередині індивідуальної упаковки під впливом вологи з’являвся грибок. Тож краще обрати інше місце для зберігання захисних виробів. 

Крім того, для захисних виробів вкрай небажаний контакт з побутовою хімією. Краще навіть не зберігати їх поруч, адже може бути достатньо кількох крапель, щоб порушити цілісність упаковки. 

То де ж тоді можна зберігати захисні засоби? 

Існує кілька варіантів зберігання, безпечних для таких виробів. Один з таких варіантів — це тумбочка біля Вашого ліжка. Там засоби будуть захищені від шкідливого впливу сонячних променів та не піддаватимуться впливу температур. Таке місце буде ідеальним для тих, хто планує використовувати засоби захисту вдома, у своїй спальні. 

Також непоганим місцем для зберігання може служити шухляда, в якій знаходяться всі Ваші іграшки для дорослих, адже їх також не варто піддавати впливу високих та низьких температур, та і в цілому необхідні для зберігання умови збігаються. Не забувайте тільки перевіряти термін придатності виробів! 

Якщо ж Вам необхідно носити захисний засіб з собою, то найкращим варіантом зберігання буде окрема кишенька в сумці або наплічнику. Там виріб не буде піддаватись надлишковому тертю чи іншому фізичному впливу. Хорошою ідеєю буде купити спеціальний футляр для захисних виробів, особливо для тих, у кого в сумці зазвичай панує творчий безлад. Таким чином виріб буде простіше знайти, а також Ви будете впевнені в тому, що він не піддавався механічному впливу.

 

Відгуки

Як правильно зберігати захисні засоби? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як правильно зберігати захисні засоби? , залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка