Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Секс на першому побаченні може стати цікавою інтимною пригодою, яка змусить кров кипіти від збудження. Але ж мало просто умовити потенційного партнера чи партнерку, важливо зробити все таким чином, щоб йому (або їй) все сподобалось, якщо Ви бажаєте повторити цю зустріч. 

На щастя, сьогодні на поличках секс-шопу Амурчик можна знайти безліч найрізноманітніших товарів, які допоможуть Вам вразити свою половинку та подарувати їй невимовне задоволення. На що ж потрібно звернути увагу? Які товари з секс-шопу можуть стати в пригоді під час побачення? Нумо розбиратись разом! 

Надійний захист — запорука Вашого комфорту!

Перше, що спадає на думку, коли мова йде про секс — це засоби захисту. На відміну від засобів, які продаються в аптеках чи на касі в супермаркеті, захисні вироби з секс-шопу відрізняються якістю, а їх асортимент здатний вразити навіть найдосвідченішого коханця. Шукаєте рельєфні вироби? Або, можливо, бажаєте захисні засоби з різними смаками та ароматами? Або ультратонкі вироби, які майже не відчуваються, як японські Sagami Xtreme Superthin? Все це і навіть більше можна знайти на віртуальних поличках секс-шопу Амурчик! 

І не забувайте, що мати захисні засоби при собі потрібно як чоловікам, так і жінкам. Ідеально, якщо чоловік матиме з собою захисний виріб, який підійде йому за розмірами. Дівчата ж можуть купити універсальні класичні захисні вироби, адже вони підійдуть більшості чоловіків.

Якісне зволоження для максимальної насолоди

Всі ми знаємо, що змазка ніколи не буває зайвою. Вона допоможе зробити ковзання максимально плавним та комфортним та допоможе уникнути мікротравм у випадках, коли жінкам не вистачає природної змазки. А якщо Ви плануєте оральні пестощі — лубрикант для орального сексу дозволить Вам зробити цей процес максимально чуттєвим для обох сторін. 

Звісно ж, брати з собою флакон лубриканту на побачення буде зручно далеко не завжди. Але майже всі засоби можна придбати у форматі пробників. Така упаковка не займе багато місця і буде непомітною навіть у кишені. 

Ерекційні кільця допоможуть Вам продовжити задоволення

Бажаєте вразити свою половинку витривалістю та міцною ерекцією? Вам на допомогу прийде кільце для пеніса! З ним секс триватиме довше, а всі відчуття будуть особливо яскравими та глибокими. Така дрібничка може стати дуже помічною, адже через хвилювання під час сексу з новою партнеркою чоловік може фінішувати занадто рано. Але якщо у Вашому арсеналі іграшок є ерекційне кільце — така неприємність Вам не загрожуватиме. 

Для першого побачення варто обирати класичні та прості кільця — гладенькі, без зайвого рельєфу або вібрації. Звісно, вирішувати тут тільки Вам, але технологічні девайси з вібрацією та додатковими відростками для стимуляції краще залишити на потім. Обирайте еластичні іграшки, зроблені з таких матеріалів, як силікон, термопластичний еластомер тощо. 

Тільки позитивні вібрації! 

Маленькі вібратори можуть стати ідеальною іграшкою для пар. Завдяки своїм розмірам вони точно не стануть третім зайвим у ліжку, але зможуть вивести Ваше спільне задоволення на новий рівень. Існує безліч варіантів таких іграшок, серед яких навіть найвибагливіші поціновувачі вібраторів зможуть обрати ідеальний варіант для себе. Це може бути вібратор, який надягається на пальці або, наприклад, компактна віброкуля для кліторальної стимуляції. Існують навіть вібратори, схожі на прикраси, наприклад — Le Wand Necklace Vibe чи Charmed Vibrating Silicone Heart Necklace, які можуть стати чудовим доповненням Вашого сексуального образу. 

 

Відгуки

Що купити в секс-шопі для першого побачення? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Що купити в секс-шопі для першого побачення? , залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка